Menu
Reklamní sdělení
Svetsingle-svět osamělýchhttps://www.svet-single.czSvět osamělých lidí.Poznatky a rady.
HRNECKY.CZhttps://www.hrnecky.czKeramika do kuchyně i do zahrady. Kvašáky, hrnečky, sošky vodníků. Majolika. Keramické kurzy.
Zlatnictví Helenahttps://www.zlatnictvihelena.czprodej šperků ze zlata a stříbra,výroba na zakázku ,snubní a zásnubní prsteny, diamantové šperky

NIZOZEMSKO

Erwtensoep: Hustá hrachová polévka s kousky uzeného masa a klobásy. Tradičně se podává v zimě.

Draadjesvlees: Pomalu dušené hovězí maso, které se při správné přípravě rozpadá na vlákna. Často se podává s bramborovou kaší.

Sukadelappen: Hovězí maso (obvykle z lopatky) dušené v omáčce s cibulí a kořením. Měkké a šťavnaté.

Zuurvlees: Kyselé maso, tradiční pokrm z jižního Nizozemska. Hovězí maso marinované v octu a poté dušené s cibulí a kořením.

Slavinken: Mleté maso (obvykle vepřové) zabalené v plátku slaniny. Často se smaží nebo griluje a podává s bramborami a zeleninou

 

Mnoho z těchto jídel vyžaduje trochu přípravy před vložením do pomalého hrnce, jako například opékání masa nebo vaření omáčky na sporáku. Nicméně hlavní vaření se odehrává ve vašem pomalém hrnci.