Menu
Reklamní sdělení
Prajzulka https://www.prajzulka.czZabývám se výrobou a prodejem drátovaných výrobku.
Chytrý výpishttps://chytryvypis.czUrychlíme procesy ve vašem e-shopu. Ověřujte bankovní převody efektivně.
Zlatnictví Helenahttps://www.zlatnictvihelena.czprodej šperků ze zlata a stříbra,výroba na zakázku ,snubní a zásnubní prsteny, diamantové šperky

ČÍNA

čínský hovězí guláš

Potřebné suroviny:

  • 500 g hovězího masa (nakrájeného na kousky)
  • 2 cibule (nakrájené na tenké plátky)
  • 4 stroužky česneku (nasekané)
  • 2 cm kousek zázvoru (nasekaného)
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžíce oyster omáčky (čínská omáčka z ústřic)
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 1 lžíce rýžového octa
  • 1 lžička čínského pěti koření (směs koření)
  • 2 šálky vývaru (hovězí nebo zeleninový)
  • sůl a pepř na dochucení
  • rýže nebo nudle na podávání

Postup:

  1. V pomalém hrnci smíchejte sójovou omáčku, oyster omáčku, hnědý cukr, rýžový ocet, čínské pěti koření a vývar.
  2. Přidejte hovězí maso, cibuli, česnek a zázvor.
  3. Přikryjte hrnec a vařte na nízké teplotě přibližně 6-8 hodin, dokud maso není měkké a dochucené.
  4. Přidejte sůl a pepř podle chuti.
  5. Podávejte s rýží nebo nudlemi.

Čínský hovězí guláš je plný výrazných chutí a vůní. Díky pomalému vaření se maso krásně rozpadá a vstřebává do sebe všechny lahodné přísady.